tisdag 11 september 2007

Marknad

Nu har marknaden varit Torsbys höjd punkt, men måste erkänna att ja börjar blir lite för gammal för den =). Lisa var här å vi hade de helt underbart visst var vi lite för gammla på fredag men på lördag hade vi kul, dansa hela natten.
Precis så som de ska vara.

Handla de inte så mycket på markanden men en del blev du ju. Som vanligt blev de strumpor, de räcker ju bara ett år så, sen blev de paket till både svärmor och Lisa =P sen handla ja inte så mycket mer. Vi handlade så mycke när vi var i karlstad så de räcker gick ju ett par tusen där =). Men Lisa handlade en del å de tycket ja va kul...
Men ja ska handla när ja åker till stockholm ja med så, ja tar igen det då.


Ja måste även säga att jag äntligen har fixat ett nytt visa kort idag, men Dennis på kortet. Ni vet ett sådant här kort på kort kort =) haha hoppas ni fattar. Det här kortet blev de.
Han är så snygg, är så glad att han är min.

Sen har ju Amelia också fyllt år och hon fick en tåg bana av oss och massa duplo av de övriga släkten, lite barbie och såna saker.
Dennis kan ju inte låta bli att hjälpa henne, när hon sover så bygger Dennis med hennes duplo så att hon inte ska riva de. Se så nöjd han ser ut.

1 kommentar:

..Carl-Astrid sa...

jag blir så nyfiken på vad du köpt till mig, vad kan det vara?!?!?!

haha dennis såg så rolig ut när han satt där och byggde med duplot. Du kanske ska köpa ett set med duplo till han när han fyller år!!!