tisdag 18 mars 2008

Lisa flyttar

Jaha va ska man skriva idag då....
Helgen har varit lungn och skön lite mycket mat bara som vanligt när man är hos farmor å farfar. Vi har spelat kort och varit i skogen å tittat lite, härligt som bara den synd bara att helgen är så kort.

Igår va ja till syrran å där hade hon en kompis som var där med sin bebis jag blev så bebis sjuk. Vill oxå ha barn men jag vill bli polis först jobbigt det här =)
Sen var ja å Maria på biblan å försökte få ordning på hemskrivningen om 1700-talet om dessa jävla revolutioner nån som kommer ihåg nått om de? Jobbigt va de men nu har vi lämna in den iaf, så får se hur de går kanske blir ett stort IG på alltihop hihi. Sen betala jag även Maria till vårruset så den 15 maj ska ja ut å springa i karlstad är ni där kan ni ju försöka se mej och syrran=)

Nu är det bara 2 dagar kvar för Dennis på Torverk sen har han lån ledigt å sen på tisdag börjar han känns lite jobbigt men skit kul för honom. Allt kommer ju lösa sig så småning om de är bara första veckan ja vet ja kommer tycka är skit jobbigt men sen ska ja någ kunna klara mej sj tror ja iaf hihi.

Vad ska alla göra på långfredan då iaf på kvällen? Ni kan ju komma förbi hotell björnidet för ja ska jobba i baren. Hoppas på att de blir mycket folk så tiden går fort å ja har nått att göra hihi. Nej nu ska ja duscha,idag blir lisa fisa värmlänning även hon blir en klok kvinna =)
Puss Puss

Inga kommentarer: